Využijte až 50% slevu na kurzy v MIXIE®AKADEMII při slavnostním spuštění webu! 

RECEPT SMOOXIE: Jarní mls

Lahodný, vynikající, promyšlený, vámi vyzkoušený a nyní k vašim službám!

ANO – řeč je o našem prvním sdíleném receptu SMOOXIE 🙂

Jelikož je v tuto chvíli jaro v plném rozpuku, vybrali jsme pro vás mňamózní příchuť, která frčela právě loni v dubnu!

Recept zvládnete i bez odšťavňovače a můžete si ho vyrobit ve třech různých velikostech: 

SUROVINY:

300ml 400ml 500ml
ŠŤÁVA JABLKO 300 g 400 g 500 g
BANÁN 40 g 50 g 60 g
MRKEV 30 g 40 g 50 g
ANANAS 60 g 70 g 80 g
PEKINGSKÉ ZELÍ nebo ŠPENÁT nebo LISTY PAMPELIŠKY 20g 30g 40g

 

 

POSTUP:

Jablka řádně omyjte, a krom stopky odšťavněte.
Mezitím, co se odšťavňují si do mixovací nádoby
vložte zbytek ingrediencí (banán, mrkev, ananas a peking – pokud máte listovou zeleninu, mrkev a jablka ze zahrádky, jen je pořádně rukou nebo houbičkou umyjte, ale neloupejte). Listové zeleniny můžete klidně přidat i více, toto je naše doporučené množství pro lahodnou vyváženost chutí…
Přilijte k ingrediencím šťávu z jablek a rozmixujte do hladka.
Podávejte nejlépe do skla – klidně krýglu nebo zavařovačky 😉
Pokud nemáte odšťavňovač, použijte citrusovač a místo jablek použijte 700 g hrubé váhy pomerančů*

* Hrubá váha znamená se slupkou. Tedy zvažte potřebné množství a oloupejte 🙂

Užijte a vychutnejte si to a klidně nám napište, jak vám (nebo rodince) chutnalo ♥

Brzy se můžete těšit na další praxí vymazlený recept,

váš tým MIXIE

>>>PŘEJÍT NA E-BOOKY S RECEPTY MIXIE<<<

STÁHNĚTE SI ZDARMA E-BOOK UKÁZKOVÝCH RECEPTŮ MIXIE®

3 MIXIE® SNÍDAŇE z MIXIE®AKADEMIE

+ TIPY a TRIKY z praxe

Ukázkové MIXIE® recepty doplněné o tipy&triky z praxe, nákupním seznamem a originální cenovou kalkulací, vám doma ihned ušetří čas i peníze

BONUS 1# S námi nepotřebujete mixér za tisíce!

BONUS 2# Získáte ihned nový a lepší úhel pohledu na svůj čas, nákup i peníze :)

Komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Chcete vědět, že jsme zveřejnili nový článek?
  • Kategorie